Zeci de romance sarace au fost „recrutate” pentru astfel de casatori de convenienta. In schimbul acordului, fetele primeau bani, iar barbatii puteau sa se plimbe nestingheriti in spatiul Uniunii Europene.

Casatoriile de convenienta s-ar fi incheiat pe teritoriul Ciprului, Romaniei si Germaniei, cetatenii non-UE platind pentru aceste servicii sume situate in jurul valorii de 10.000 de euro, iar tinerele ce ar fi actionat in acest scop ar fi primit un comision de aproximativ 1.000

de euro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Trei barbati au fost arestati in urma unor perchezitii in Bucuresti si in judetele Giurgiu, Calarasi si Ilfov, la persoane care ar fi recrutat tinere sarace, pentru casatorii de convenienta cu cetateni asiatici. Politia Romana, politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si ai Directiei Operatiuni Speciale au facut 15 perchezitii la persoane banuite ar fi recrutat tinere cu posibilitati materiale reduse, in vederea incheierii de casatorii de convenienta cu cetateni asiatici, contra unor sume de bani, pentru ca acesti cetateni sa poata accede in spatiul Uniunii Europene. Trei persoane au fost arestate preventiv, potrivit Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si