Close sidebar
Close sidebar

Previziuni pentru 2018. La ce sa ne asteptam de la noul an

2018 este anuntat drept un an al schimbarilor si al noilor inceputuri, in timp ce astronomii ne avertizeaza ca mai multi asteroizi vor trece pe langa planeta noastra. Tocmai de aceea trebuie sa stim la ce sa ne asteptam.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Valentina Vinatorul, astrolog: "Va fi un an al evenimentelor, un an in care vom descoperi importanta dialogului si a solidaritatii cu ceilaltii".

Se anunta un an bogat, atat din punct de vedere astronomic, dar si astrologic.

Adrian Sonka, astronom: „Am inceput anul cu luna plina".

Numita si Super Luna, un fenomen spectaculos cand astrul ajunge la cea mai mica distanta fata de Pamant in timpul rotatiei sale. Luna a fost in noaptea de Revelion cu 14 la suta mai mare si cu 30 la suta mai luminoasa.  Spectacol va fi si in plan astrologic.

Valentina Vinatoru, astrolog: „Este un an al noilor inceputuri".

Specialistii din cadrul Observatorului Astronomic spun ca mai multi asteroizi vor trece pe langa planeta noastra, la mica distanta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Adrian Sonka, astronom: "In jur de cateva sute de asteroizi vor trece cam la o disstanta de 10 ori distanta pamant- luna.

In noaptea de 3 spre 4 ianuarie, pamantul trece prin fosta coada a unui asteroid".

In timp ce fenomenele astronomice vor fi foarte active, specialistii in astrologie si Feng Shiu spun ca 2018 este ANUL CAINELUI DE PAMANT, in zodiacul chinezesc, corespodentul zodiei balantei din zodiacul european.

Valentina Vinatoru: "Multi o sa redescopere speranta, este foarte important, mai ales cei care au suferut din pricina indiferentei sau a neglijarii".

Se anunta schimbari pozitive...radicale.

Valentina Vinatoru: "Este un an bun de schimbare a stilului de viata. cei care fumeaza foarte mult se vor lasa. Daca nu sunt multumiti de locul de munca, vor putea sa-l schimbe in acest an”.

Vor fi si momente inedite, pe plan astronomic.

Adrian Sonka, astronom: "Vom avea o cometa care se va apropia de pamant pe 18 decembrie, la sfarsitul anului 2018, va trece la o distanta de 30 de ori mai mare fata de distanta pamant-luna."

Nu ne ocolesc nici eclipsele.

Adrian Sonka, astronom: "O sa avem 2 eclipse de luna, una pe 31 ianuarie, insa, eclipsa se termina in timp ce luna rasare vazuta din romania. Mai este o eclipsa totala de luna in iulie, care se va vedea foarte bine din romania. O sa avem 2 luni pline in luna ianuarie, una la inceput si una la sfarsitul lunii ianuarie."

De eclipse nu vom duce lipsa, dar de banii...da.

Valentina Vinatoru, astrolog: "Cei care au cheltuit mai multi bani in 2017 treBUIE sa fie mai atentie in 2018. banii vor veni mai greu".

E bine de stiu ca este anul in care ar trebui sa acordam mai multa atentie familiei, dar si sanatatii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI