Close sidebar
Close sidebar

Prima declarație a soției lui Aurel Tămaș, după ce s-a aflat că artistul are amantă

Vestea că Aurel Tămaș are o amantă i-a luat prin surprindere pe fanii artistului, dar și pe soția sa care nu se aștepta ca soțul ei să-și lase familia pentru o altă femeie.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marieta, femeia care i-a dăruit lui Aurel Tămaș un băiat, este de profesie avocat și este o femeie care nu pare să vrea să renunțe la soțul ei.

Marieta Tămaş, soţia artistului, a declarat pentru Click că: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”.

Citeste si: Soția lui Florin, tânărul lăsat de medici să moară, își strigă durerea: "Te-au omorât, puiule. Te-au luat de lângă copilul tău!"

Citeste si: „A murit și copila, au murit și părinții” O familie din Bistrița și-a găsit sfârșitul în propria locuință, după ce s-a întors din străinătate. Cum s-a produs tragedia- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Fata cu care se iubește Aurel Tămas în prezent este nimeni alta decât Eliza Ancău (26 de ani), absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj, cu mai multe titluri de miss în palmares.

sursa foto: Click 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI