Close sidebar
Close sidebar

Prima masina din lume realizata cu o imprimanta 3D. Se conduce singura si poate transporta 12 persoane

A fost realizata prima masina cu ajutorul unei tehnologiei de printare 3D. Autobuzul Ollie poate transporta pana la 12 persoane si se conduce singura.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Locals Motors a realizat autovehiculul in parteneria cu IBM Watson. Ollie este pregatit sa iasa pe sosele. Tot ce mai asteapta este aprobarea autoritatilor. Masina este gata in doar zece ore.

"Este un vehicul care înţelege ce spun oamenii. Îi poţi zice «aş vrea să mă duci la serviciu», maşina înţelege şi te duce unde ai nevoie", a declarat Bret Greenstein, reprezentant IBM, potrivit Business Magazin. Mai mult decat atat, Ollie poate da si recomandari de restaurante sau de obiective turistice de pe traseu.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI