Close sidebar
Close sidebar

Primar internat la spital cu coronavirus, chiar în ziua alegerilor

Primarul comunei Satu Mare din județul Suceava a fost internat, duminică dimineața, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Rădăuți după ce a fost confirmat cu Covid-19, potrivit Monitorul de Suceava.

Razvan Ilie,

Primarul a fost internat cu coronavirus duminică dimineață, chiar în ziua în care candida pentru un nou mandat la primărie

DISTRIBUIE
acest articol

Primarul în vârstă de 69 de ani a fost internat chiar în ziua votului. Din spital, Ștefan Cramarciuc a confirmat că a fost confirmat cu noul virus din seara zilei de vineri, dar nu s-a internat sâmbătă pentru că așa i s-a comunicat.

Ștefan Cramarciuc, reprezentant al Partidului Național Liberal, este unul dintre cei mai longevivi primari din nord-estul ţării, fiind la conducerea locală încă din 1996.

Citeste si: EXIT-POLL ora 16.00 Alegeri Locale 2020. Ce partid se află pe primul loc în Capitală

”Forma de boală pe care o am este una ușoară. Eu am respectat toate măsurile de igienă și sanitare care au fost impuse și chiar nu știu de unde am contractat boala. Am simțit că starea mea de sănătate nu este tocmai cea dorită și am decis ă fac niște analize și așa am aflat că am Covid.

Cred că era mai rău, dar am avut o eczemă din cauza unei pisici și am urmat un tratament cu antibiotice și asta zic eu că m-a ajutat”, a precizat Ștefan Cramarciuc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Situație tragicomică la Deveselu! Localnicii au votat cu primarul decedat cu cîteva zile înaintea alegerilor!

În vârstă de 69 de ani, primarul a fost internat duminică dimineață, chiar în ziua în care candida pentru un nou mandat la primărie, arată sursa citată.


Primar internat cu coronavirus în ziua alegerilor/ Sursa foto: Doxologia.ro [Sursa foto: Doxologia.ro]

Sursa: Monitorul de Suceava 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI