Close sidebar
Close sidebar

Primaria Capitalei va organiza un Targ de Craciun in Piata Victoriei din Bucuresti in perioada 2-20 Decembrie

In perioada 2-20 decembrie, Primaria Capitalei, a decis ca va inchide Piata Victoriei si aici va organiza "Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna", acesta reprezentand al treilea Targ de Sarbatori din Bucuresti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Piata Victoriei reprezenta pana acum kilometrul 0 al protestelor, locul in care oamenii se strangeau sa protesteze impotriva masurilor luate de Guvern, asa ca, in perioada urmatoare, aceste proteste vor fi nevoite sa isi gaseasca al loc pentru ca legea prevede ca doua manifestatii nu pot avea loc in acelasi loc in acelasi timp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Primaria Capitalei a confirmat pentru cei de la hotnews.ro ca a aprobat organizarea acestui eveniment in perioada urmatoare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI