Close sidebar
Close sidebar

Primaria Constanta, acuzata ca ucide cainii maidanezi. Satenii spun ca e otrava pe strazi

Mai multi localnici din comuna constanteana Valu lui Traian sunt revoltati dupa ce au gasit în propriile curti şi pe strada pungi ticsite cu otrava pentru şobolani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mai multi localnici din comuna constanteana Valu lui Traian sunt revoltati dupa ce au gasit în propriile curti şi pe strada pungi ticsite cu otrava pentru şobolani, informeaza B1 TV. Oamenii îi acuza pe angajatii primariei ca ar împraştia substanta mortala pe strazi, pentru a scapa de animalele abandonate de locuitori. Mai grav, spun ei, este faptul ca nu se gândesc nici macar o clipa ca otrava ar putea ajunge în mâna unui copil. Primarul localitatii neaga acuzatiile.
În zadar a încercat un barbat sa salveze un câine care agoniza în iarba. Situatia i-a înfuriat cumplit pe localnici şi au sunat imediat la Protectia Animalelor. Un inspector le-a confirmat ca substanta cu care a fost otravit câinele este una foarte periculoasa.
Localnicii spun ca incidentul nu este singular. În padurea din apropiere ar fi îngropate alte zeci de animale otravite.
În aceste conditii zona ar reprezenta un focar de infectie, mai ales acum, în toiul verii.

Oamenii îi acuza pe angajatii primariei ca ar împraştia substanta mortala pe strazi, pentru a scapa de animalele abandonate de locuitori. Mai grav, spun ei, este faptul ca nu se gândesc nici macar o clipa ca otrava ar putea ajunge în mâna unui copil. Primarul localitatii neaga acuzatiile.
În zadar a încercat un barbat sa salveze un câine care agoniza în iarba.

Situatia i-a înfuriat cumplit pe localnici şi au sunat imediat la Protectia Animalelor. Un inspector le-a confirmat ca substanta cu care a fost otravit câinele este una foarte periculoasa.
Localnicii spun ca incidentul nu este singular. În padurea din apropiere ar fi îngropate alte zeci de animale otravite. În aceste conditii zona ar reprezenta un focar de infectie, mai ales acum, în toiul verii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI