Femeia care si-a aruncat saptamana trecuta fetita de numai 5 zile la gunoi a fost identificata de politisti. In varsta de 37 de ani, aceasta mai are inca 4 copii acasa si le-a spus autoritatilor ca barbatul ei este plecat in strainatate la munca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Femeia a fost retinuta pentru 24 de de politisti si este acuzata de tentativa de omor asupra unui membru al familiei. Risca sa fie decazuta si din drepturile parintesti.

Ea a fost identificata de autoritati dupa imaginile de pe camerele de supraveghere. Pe 9 mai, ea si-a bagat fetita de numai cateva zile intr-o plasa si a abandonat-o langa un tomberon. Norocul micutei a fost ca o alta femeie, care era mamica, a auzit-o plangand si a anuntat politia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si