Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini de la parastasul de un an al artistei Ileana Ciuculete! Cornel Gales a impartit lenjerie, asternuturi, perne si plapuma, de sufletul sotiei sale

Zi de pomenire, astazi, in familia regretatei Ileana Ciuculete. Cornel Gales a organizat comemorarea de un an si a impartit lenjerie, asternuturi, perne si plapuma, de sufletul sotiei sale!

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

24 de pachete pline cu fel de fel de alimente diversificate, toate de post, o coliva mare, haine cat sa imbraci o femeie de la A la Z si din cap pana in picioare. Lenjerie, plapuma, perne, paturi si asternuturi, asta va imparti astazi, Cornel Gales la parastasul de un an al sotiei sale iubite, Ileana Ciuculete. 

Slujba de pomenire a inceput la ora 09:00, la Biserica Costeasca din Chitila, acolo unde slujeste parintele duhovnic al Ilenei Ciuculete si al lui Cornel Gales.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ceremonia a durat aproape 2 ore, dupa care, ulterior, cei prezenti au plecat cu autoturismele personale la cimitirul Straulesti 2. Din martie anul trecut, aici isi doarme somnul de veci Ileana Ciuculete.

Si aici, preotul a tinut o slujba de pomenire, a sfintit mormantul si a cantat Vesnica Pomenire, iar cei prezenti au aprins lumanari si au depus multe flori frumoase, de primavara, pe marmura rece si in glastrele de langa cruce.

Ileana Ciuculete a fost comemorata astazi, iar Cornel Gales i-a pregatit doua colive identice.

Ceremonia continua la cantina de la Biserica Costeasca, acolo unde Cornel Gales ii astepata astazi pe colegii sotiei lui pentru a-i invita la masa. Spre final, Cornel Gales va impartiti unei femei de varsta apropiata Ilenei Ciuculete, lenjerie, asternuturi, perne si plapuma, toate de de sufletul sotiei sale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI