Deputatul Sebastian Radu, răpus de coronavirus la 49 de ani. Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! ”,

a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeste si: Dezvăluiri șoc de la Guvern. Nicoale Ciucă a dat ordinul. Schimbări importante în PNL

Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu a fost transferat în 17 noiembrie de la Buzău la Spitalul Militar Central din Bucureşti. La acel moment, după cum relata presa, se afla în stare gravă în spital din cauza infecţiei cu SARS-COV-2.

sebastian radu
Sebastian Radu, ucis de coronavirus. Era căsătorit și avea doi copii.

Cine era deputatul Sebastian Radu

Sebastian Radu fusese confirmat recent cu COVID 19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală, astfel că a fost nevoie de transferul său de la Buzău la Spitalul Militar Central.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sebastian Radu era la primul său mandat de deputat, fiind membru al Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Nu a mai intrat în Parlament la alegerile din 6 decembrie.

Citeste si: Partidul AUR nu pierde vremea. Va iniția suspendarea președintelui Iohannis!

Sebastian Radu era membru în Comisia pentru sănătate şi familie, respectiv în Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

Anterior mandatului de deputat fusese consilier al primarului Buzăului, pe probleme de administrație publică, viceprimar al orașului în perioada 2012-2015, șef de campanie locală.

Radu era căsătorit și avea doi copii. Ultimul mesaj postat de Sebastian Radu pe Facebook era din 10 noiembrie:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si