Ivar Mountbatten, care are trei copii cu fosta lui soţie Penelope (Penny) Thompson, a dezvăluit, duminică, pentru publicaţia Mail on Sunday, că a întâmpinat dificultăţi majore pe parcursul vieţii din cauza sexualităţii sale, dar şi-a regăsit fericirea, recent, după ce l-a cunoscut pe James Coyle, un manager al unei companii aeriene, cu care a încheiat un parteneriat civil şi pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe în staţiunea montană Verbier.



”Penny ştia despre mine înainte de a ne căsători. I-am spus că eram bisexual, că eram atras de ambele sexe. A fost înţelegătoare şi îi voi fi întotdeauna recunoscător”, a declarat Ivar Mountbatten, care este stră-stră-strănepot al reginei Victoria.

”«Coming out» (Anunţ prin care o persoană îşi dezvăluie homosexualitatea în mod public, n.r.) este o frază atât de amuzantă, însă eu exact asta am făcut, chiar dacă pe o cale ocolită. Am ajuns într-o etapă a vieţii mele în care mă simt fericit. Am avut dificultăţi mari din cauza sexualităţii mele şi, dintr-un anumit punct de vedere, încă le mai am. Pentru mine, a fost o veritabilă călătorie pentru a ajunge în acest punct”, a adăugat Lordul Ivar Mountbatten.

Lordul Ivar Mountbatten s-a născut la Londra, pe 9 martie 1963. El este cel mai tânăr dintre copiii marchizului şi marchizei de Milford Haven.
Ivar Mountbatten şi Penelope Thompson s-au căsătorit pe 23 aprilie 1994 şi au împreună trei fiice. Divorţul lor a fost pronunţat în 2011.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si