Close sidebar
Close sidebar

Primul termen in procesul in care Traian Basescu l-a dat in judecata pe Oreste! Ce a decis instanta

Fostul presedinte l-a chemat in instanta pe moderator pentru un articol publicat pe blog, in care era catalogat drept "viitor puscarias de drept comun”.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In noiembrie anul trecut, fostul presedinte Traian Basescu anuntase ca il va da in judecata pe Oreste Teodorescu, celebru moderator tv. Actualul senator reactionase ca urmare a unui material publicat pe blog de Oreste, care avea titlul" Capitanul de cursa lunga de pe axa Washington-Londra-Bucuresti vroia de fapt sa ajunga la Moscova”  si in care se vorbea despre un presupus angajament pe care fostul presedinte al Romaniei l-ar fi semnat cu serviciile secrete rusesti in urma cu 32 de ani.

Numit "viitor puscarias de drept comun", Basescu nu a stat pe ganduri si a introdus actiunea la Tribunalul Bucuresti, care pe 8 februarie a avut si primul termen in proces. La solicitarea lui Oreste, privind "repunerea în termenul de formulare a întâmpinării", judecatorii au decis amanarea cauzei- in care Basescu solicita despagubiri substantiale- pentru data de 12 aprilie. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI