Close sidebar
Close sidebar

Primul transplant de cap uman a fost amanat! Pacientul a refuzat procedura

Primul transplant de cap uman era programat sa aiba loc in luna decembrie a acestui an, insa voluntarul rus a anuntat ca nu mai doreste sa fie subiectul procedurii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Voluntarul rus Valery Spiridonov a dezvaluit ca nu mai vrea sa se supuna acestei interventii chirurgicale fiindca cercetatorul italian Sergio Canavero nu a putut sa ii promita ca va obtine ceea ce el isi doreste, sa mearga din nou.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Avand in vedere ca nu ma pot baza pe colegul meu italian, trebuie sa am singur grija de sanatatea mea", a spus Spiridonov.

Astfel, potrivit descopera.ro, noul pacient pentru transplantul de cap uman va fi un chinez.

Neurologul Sergio Canavero va lucra alaturi de medicul Xiaoping Ren, de la Universitatea Harbin Medical, pentru efectuarea procedurii in China.

"In prezent, nu exista mai multe detalii privind procedura. Atunci cand va veni momentul, stirile oficiale vor fi anunţate de echipa Xiaoping din China. Momentan pot sa va asigur ca au fost realizate progrese masive," a declarat Canavero.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI