Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Prințesa de Wales a ajuns la spital! Palatul Kensington a anunțat că aceasta va sta internată două săptămâni

Prințesa de Wales, Kate Middleton a ajuns pe mâinile medicilor. Aceasta se află internată la Londra, acolo unde ar rămâne pentru aproximativ două săptămâni.

Stefania Pavel,

Kate Middleton a fost operată abdominal.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vin vești destul de îngrijorătoare de la Palatul Kensington. Se pare că Prințesa de Wales, Kate Middleton a ajuns la spital.

Care este starea de sănătate a Prințesei?

Kate, în vârstă de 42 de ani ar fi suferit deja o intervenție chirurgicală abdominală. În prezent ea se află internată la Londra, acolo unde ar urma să rămână și pentru următoarele două săptămâni. Marți, 16 ianuarie, aceasta ar fi fost internată la The London Clinic, un spital privat din centrul Londrei, a anunțat într-un comunicat Palatul Kensington.

„Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se precizează în documentul oficial.

Kate Middleton este internată la un spital din Londra.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Funcționară reținută în dosarul incendiului de la Ferma Dacilor. Legăturile dubioase descoperite de anchetatori

Afecțiunea lui Kate Middleton este benignă 

Tot palatul a precizat și faptul că este puțin probabil ca aceasta să revină la îndatoririle publice până după Paște, deoarece medicii i-au recomandat să facă o pauză. Reprezentanții nu au menționat care a fost cauza pentru care aceasta a fost operată, însă au specificat că afecțiunea nu este canceroasă.

„Palatul Kensington va mai oferi informații cu privire la starea alteței sale regale, doar când vor exista astfel de informații de oferit. Prițesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor în cauză pentru faptul că trebuie să-și amâne îndatoririle", s-a precizat în comunicat.

Prințesa de Wales a fost operată cu succes.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A spus că a fost sechestrat și tâlhărit pentru a justifica accidentul rutier produs. Polițiștii anchetează spusele șoferului băut

Prințul de Wales nu va îndeplini nicio sarcină oficială cât timp soția sa se află în spital. Atunci când starea îi va permite, Catherine va merge la Windsor, unde ea și prințul William, locuiesc împreună cu copiii lor, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și prințul Louis, în vârstă de cinci ani. 

Săptămâna următoare și Regele Charles va merge săptămâna următoare la spital pentru a primi un tratament în privința prostatei mărite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI