Close sidebar
Close sidebar

Printul Harry a vizitat brutaria unde lucreaza Florin Morariu, eroul atacului din Londra

Printul Harry a vizitat locul din Londra in care trei jihadisti au ucis 8 persoane si au ranit alte 48, inainte de a fi impuscati de politisti, precum si brutaria unde lucreaza Florin Morariu, considerat erou dupa noaptea atacului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Morariu a salvat de la moarte 20 de persoane adapostindu-le in brutaria in care lucra si l-a atacat pe unul dintre teroristi.

Printul Harry a tinut sa-i intalneasca si sa le multumeasca tuturor persoanelor care dat o mana de ajutor in timpul atacului, care a instalat teroare pe strazile Londrei, din noaptea de 3 iunie, noteaza Daily Mail. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

"Eroul care a dovedit curaj in fata terorii", asa e numit brutarul roman, Florin Morariu, care nu s-a temut sa tina piept teroristilor care omorau oameni la Londra. 

" Era inspaimantator. Mi-era si mila de victime. Nu am stiut cum sa reactionez. M-am ganmdit ca deja sunt si eu in pericol  si am zis sa reactionez aruincand cu naveta in el", a povestit Florin. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI