Priveghi EMI PIAN. VIDEO| Imagini în exclusivitate de la priveghiul lui Emi Pian. Soția lui a fost îngenuncheată de durere. Florin Mototolea, alias Emi Pian, are parte de un priveghi cu zeci de persoane.

Priveghi EMI PIAN.  Durere și lacrimi acasă la Emi Pian. Capul clanului Duduianu va fi condus pe ultimul drum. Ceremonia de rămas bun a avut loc la casa de lux a acestuia alături de zeci de oameni care au venit să-și ia rămas bun.

În cadrul ceremoniei nu au lipsit lăutarii. Artiști ai muzicii de petrecere precum „Copilul de Aur” sau Costel Biju au cântat muzică de jale.

VIDEO| Imagini în exclusivitate de la priveghiul lui Emi Pian. Soția lui a fost îngenuncheată de durere

priveghi-emi-pian

Priveghi EMI PIAN.  Citeste si: Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare după ce a aflat că fiul său a fost ucis? "Două generații s-au dus în cer"

Priveghi EMI PIAN. Citeste si: Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Detalii neștiute despre uciderea interlopului

Priveghi EMI PIAN.  Citeste si: Mesajul bombă lansat de un manelist celebru după moartea lui Emi Pian

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Priveghi EMI PIAN.  Citeste si: Adevarul despre "moartea" lui Nicolae Duduianu! Ce s-a intamplat, de fapt, cu tatal lui Emi Pian dupa ce fiul lui a murit

Priveghi EMI PIAN.  Soția interlopului Emi Pian aproape că a leșinat de durere. Femeia a fost ținută de alte femei, atunci când mașina de servicii funerare a ajuns în curtea lor.

Jumătatea lui Emi Pian striga la cer de durere, în timp ce plângea.

priveghi-emi-pian

Priveghi EMI PIAN.  Interlopul Emi Pian a fost ucis în dimineața de 3 august 2020, în jurul orei 03:00 de Napi, conducătorul unui alt clan din București. Cei doi plecau de la barbut, iar Napi a ținut să se răzbune pe Emi Pian pentru că i-a oferit bani unui participant rival de al său de la barbut. Napi a scos briceagul și l-a înjughiat mortal pe capul clanului Duduianu.

priveghi-emi-pian

priveghi-emi-pian

Priveghi EMI PIAN.  Tatăl lui Emi Pian a suferit un atac de cord chiar în închisoare la aflarea terbilei vești. Cele două clanuri se războiesc acum, iar familia Duduianu le-a jurat răzbunare făptașilor. Oamenii legii investighează crima. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

priveghi-emi-pian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si