Close sidebar
Close sidebar

Proaspăt absolvent al UMF Iaşi, găsit spânzurat într-o pădure

Un tânăr originar din judeţul Bacău, proaspăt absolvent al UMF Iaşi, a fost găsit spânzurat într-o pădure din municipiul Iaşi, trupul său fiind descoperit de un prieten.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânărul se numeşte Mihai Cosmin Braiş, avea 27 de ani şi era originar din localitatea Buhuşi, judeţul Bacău.

Cel care l-a descoperit este un prieten, acesta alertând autorităţile prin intermediul numărului de urgenţe 112.

Citeste si: Tragedie într-o familie din Suceava. Un copil a murit după ce s-a înțepat într-un cui. Mama sa l-a dus la spital însă medicii l-au lăsat să plece acasă

Braiş a folosit un cablu de sârmă pe care l-a prins de creanga unui copac din pădurea Ţicău, situată la marginea municipiului Iaşi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Tânărul a absolvit în acest an Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Iaşi şi urma să susţină în aceste zile examenul de licenţă.

Citeste si: Adolescent de 15 ani, dispărut de acasă! Părinții sunt disperați

Pe 27 iunie, în ziua ceremoniei de absolvire, Braiş a scris pe pagina sa de facebook că “în sfârşit“ a terminat facultatea, postând şi o fotografie alături de părinţi şi de fratele său.

Mama tânărului lucrează în Elveţia.

Citeste si: Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard şi a luat foc

Poliţiştii ieşeni susţin că nu cunosc motivul acestei sinucideri, dar că, împreună cu procurorii, continuă cercetările în acest caz.

Foto: ziaruldeiasi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI