Close sidebar
Close sidebar

Procurorii refuza sa-l cheme la audieri pe omul legii pomenit in scrisoarea sinucigasului! Detalii cutremuratoare despre crima din Slatina!

Putea fi evitata crima urmata de sinucidere, din spitalul de psihiatrie Slatina? Este intrebarea la care cer raspuns rudele infirmierului, care-l considera autor moral pe politistul amintit in biletul de adio! Procurorii spun insa ca nu au niciun motiv sa-l cheme la audieri pe omul legii, pomenit in scrisoarea de adio a ucigasului. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile descrise sunt cele de pe camera de supraveghere a spitalului. In baza lor, procurorii vor contura ultimele clipe din viata celor doi.

De altfel, in biletul de adio lasat de criminal scrie ca totul a fost pus la cale. Despre celelalte doua colege ale lor, care-au fost pe muchie de cutit, din cate a scris infirmierul, directorul spitalului a venit cu lamuriri.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Cele amintite sunt medicul sef al sectiei de psihiatrie si asistenta sefa, post pe care ar fi vrut sa se reintoarca asistenta ucisa. Politistul spre care s-a indreptat toata furia infirimerului, in scrisoarea de adio, e de negasit.

De relatia dintre cei doi nu stia nici macar sora barbatului. Motivul pentru care amandoi au ales sa-si ascunda iubirea va merge cu ei in mormant.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI