Tiberius Ilie Moldovan, procurorul care a anchetat moartea Madalinei Manole, a revenit in tara dupa un an petrecut in Somalia, acolo unde a fost detasat in cadrul misiunii EUCAP. Procurorul a fost detasat printr-o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii pentru o perioada de un an, incepand cu data de 23.07.2017. In Somalia, Moldovan a lucrat sub conducerea ofiterului de politie roman Maria Cristina Stepanescu, obiectivul proiectului finantat de Uniunea Europeana fiind aceea de a asigura securitatea maritima.

Somalia este recunoscuta pentru atacurile piratilor pe mare.

In sedinta CSM in care lui Moldovan i s-a incredintat aceasta misiune, procurorului i-a fost respinsa cererea de a fi detasat in Afghanistan, o tara in care acesta a mai fost. In declaratia de avere din 2016, porcurorul a trecut suma de 101.152 euro intr-un cont deschis in anul 2008, banii provenind din diurna incasata in misiunea EUPOL Afghanistan. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dosarul „Madalina Manole – moarte suspecta” a fost inchis oficial in 2013, dupa ce o instanta a hotarat sa respinga definitiv solicitarea parintilor Madalinei Manole impotriva solutiilor de neincepere a urmaririi penale date de procurorul Tiberius Ilie Molodvan si mentinute de prim-procurorul Remus Budai.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si