Vremea în București

În București cerul este acoperit, apare fenomenul de burniță, iar atmosfera este una închisă. Vor fi ploi din când în când și vântul devine mai insistent. Temperatura maximă a zilei va fi de 10 grade Celsius, iar cea mai scăzută va fi de 3 grade.

Vremea în Dobrogea

În Dobrogea şi în Bărăgan ziua a început cu ceaţă, iar meteorologii au emis şi un cod galben în acest sens pentru judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Constanța, valabil până la ora 9.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 12:00, în judeţul Constanţa şi în zonele joase din judeţele Arad, Bihor şi Timiş va persista ceaţa, iar vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Norii persistă şi vor aduce ploi, mai consistente în zona Dobrogei, pe unde se pot strânge 20 de litri de apă pe metru pătrat. Se înteţeşte şi vântul, iar maximele se opresc pe la 10 grade. Marți, în zona s-au atins 16 grade.

Citeste si: Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile peste România?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal între paznici de vânătoare şi braconieri. Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat, iar un paznic de vânătoare a fost rănit

Vremea în Moldova

în Moldova sudică şi în nordul Munteniei avem o zi destul de neplăcută, cu ploi, vânt activ şi temperaturi în uşoara scădere. Pe la amiază vor fi cel mult 8-9 grade, iar la noapte se înseninează şi temperaturile coboară până la 2-3 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina găsim vreme umedă acum, iar pentru judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Iaşi este în vigoare un cod galben de ceaţă până la ora 11. După ce se risipeşte ceața urmează o zi destul de rece, cu mulţi nori şi ploi slabe, trecătoare. Pe aici se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi din ţară, în jur de 5-6 grade.

Vremea în Transilvania și Maramureș

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va fi ceva mai bine. E puţin probabil să plouă. Zărim şi soarele printre nori, iar maximele ajung pe la 10-11 grade.

În ţinuturile vestice, ziua a început tot cu ceaţă, şi pe aici vor fi în vigoare avertizări de ceaţă, valabile până la ora 9, pentru judeţele Timiş, Arad şi Bihor. Miercuri rămâne destul de înnorat, dar nu prea sunt semne de ploaie. Mai târziu s-ar putea să apară soarele, iar temperaturile vor urca până la 10-11 grade. La noapte, vântul prinde putere în sudul Banatului.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

În Transilvania va fi o vreme schimbătoare, destul de mulţi nori, poate şi 2-3 stropi de ploaie şi maxime de până la 10 grade. Cerul se degajează pe timpul nopţii, dar se face mai frig şi se ating -3 grade în depresiuni.

Vremea în Oltenia

În Oltenia s-ar putea să mai plouă puţin, dar apare şi soarele din când în când. Temperaturile cresc uşor faţă de ieri şi ajung pe la 12-13 grade.

Vremea la munte

La munte miercuri, vor fi destul de mulţi nori şi precipitaţii locale. Vor fi ploi, dar în zonă înaltă se anunţă lapoviţa şi ninsoare.

Vremea la mare

Presiunea atmosferică de pe litoral va fi una variabilă, iar în marea majoritate cerul va fi acoperit. Temperatura maximă va atinge 12 grade Celsisu, iar cea minima va fi de 8 grade Celsiul în Constanța. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si