Close sidebar
Close sidebar

Programul Rabla pentru electrocasnice, valabil şi pentru TELEVIZOARE

Programul Rabla pentru electrocasnice s-ar putea extinde in 2019. Romanii ar putea achizitiona o noua categorie de produse electrocasnice in acest an cu reduceri considerabile.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incepand cu acest an, programul Rabla nu se va limita numai la frigidere, masini de spalat haine si aparate de aer conditionat, a anuntat Gratiela Gavrilescu, Ministrul Mediului. Pe lista scurta a autoritatilor au aparut si televizoarele.

Programul Rabla nu a fost lipsit nici de probleme. O parte dintre cei care au luat vouchere pentru electrocasnicele vechi au fost nemultumiti ca unele aparate s-au scumpit peste noapte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dar acestea nu sunt singurele probleme aparute. Unele magazine, de pilda, au refuzat sa transporte produsele în alte judete, spune Administratia Fondului de Mediu, care promite sa îmbunatateasca programul.In editia din 2018 au fost rezervate prin aplicatia Administratiei Fondului de Mediu 57.000 de tichete, dintre care au fost folosite însa doar 13.000.

Totusi, o parte dintre romani nu cunosc prea multe detalii despre programul Rabla sau nici nu au auzit de el.

Pentru a beneificia de tichetele RABLA trebuie sa dati la schimb un aparat vechi. Voucherele care au ramas nefolosite în aceasta etapa a programului vor fi reportate pentru urmatoarea editie, care ar putea începe în primavara.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI