Close sidebar
Close sidebar

Proprietarul unui Lamborghini Huracan nu are bani să plătească impozitul

Un Lamborghini Huracan a fost confiscat de polițiști, după ce proprietarul a spus că nu are bani să plătească impozitul.

Stefania Pavel,

Un Lamborghini Huracan a fost confiscat de polițiști, după ce proprietarul a spus că nu are bani să plătească impozitul.

[Sursa foto: Soho Road Police - Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un Lamborghini Huracan a fost confiscat de polițiști direct de pe stradă după ce proprietarul le-a spus agenților că nu are bani să-și plătească impozitul, scrie Ziare.com.

Bolidul a fost confiscat

Șoferul din Marea Britanie a fost obligat să se despartă pentru un timp de bolidul portocaliu în valoare de aproape 200.000 de euro. Bărbatul a mărturisit că nu are bani să-și plătească impozitul. Ofițerii de poliție din Birmingham au confiscat un Lamborghini Huracan, după ce au descoperit că proprietarul mașinii nu-și plătise taxele.

Agenții rutieri din Soho au relatat, într-o postare pe Twitter, cum a încercat bărbatul să împiedice confiscarea supercar-ului portocaliu.

Citește și: O mașină a Poliției, făcută praf într-o intersecție din București. Celălalt autoturism implicat în accident a distrus bordurile și stâlpii și apoi s-a răsturnat

"Șoferul mi-a cerut telefonul mobil, pentru a plăti taxa. Apoi a declarat că prietenul său ar fi achitat suma datorată, pentru ca în final să mărturisească faptul că nu și-ar putea permite taxele pe mașină în acest moment", a scris Poliția Rutieră din Soho.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bolidul a fost confiscat și va rămâne în custodia oamenilor legii până când vor fi achitate obligațiile fiscale.

Citește și: Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

Proprietarul trebuie să achite o amendă uriașă, în plus, dar și taxa de recuperare a vehiculului, o sumă totală care depășește cu mult costul taxării anuale a mașinii, scrie Observatornews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI