Close sidebar
Close sidebar

Prunea este aproape de o revenire de senzatie la Dinamo

Ionut Negoita nu sta cu mainile in san si incearca sa schimbe situatia dezastruoasa in care se afla Dinamo. Daca pana in iarna nu poate face mari schimbari in lot, seful din Stefan cel Mare lucreaza la partea administrativa si tehnica.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce l-a adus pe Claudiu Niculescu pe banca, Negoita e aproape sa convinga un alt mare fost dinamovist sa se alature echipei. Este vorba de Florin Prunea, fostul mare international si care ultima data a activat ca presedinte la Iasi. Negoita il vrea pe Prunea in locul lui Danciulescu, urmand ca noul director general sa aiba puteri mari in club.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Sefii lui Dinamo spera ca experienta lui Prunea sa ii ajute sa scoata echipa din pasa proasta in care aceasta se afla si sa o duca in lupta pentru playoff, nu pentru retrogradare. „Negociem si suntem aproape de un rezultat” a spus Prunea pentru Digisport.

Fostul portar s-ar intoarce dupa 7 ani in „haita”. A mai activat ca director sportiv la Dinamo in sezonul 2010- 2011

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI