Close sidebar
Close sidebar

PSD: Costache a dezertat. În urma lui, şase spitale rămân contaminate

PSD a transmis, joi, că ministrul Victor Costache a ”dezertat” în plină pandemie de coronavirus, iar în urma sa rămân şase spitale contaminate şi sute de cadre medicale care au contractat virusul.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie”, a transmis, joi, PSD.

Citeste si: Încă 20 de angajaţi ai Spitalului Militar Focşani, infectaţi cu coronavirus

Social-democraţii afirmă că ”în prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache”.

”Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este SOLIDARITATEA arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, a mai transmis PSD.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: O româncă din Italia își strigă durerea: ”M-au lăsat acolo suferind, fără oxigen, lângă o tânără care avea febră 40”

Formaţiunea afirmă că ”în PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul”.

”În cel mai greu moment cu care România se confruntă, ministrul Sănătăţi Costache dă bir cu fugiţii”, au mai comentat social-democraţii.

Citeste si: Amenzi URIAȘE din cauza restricţiilor de circulaţie. Polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de peste 7 milioane de lei, în 24h

Premierul Ludovic Orban a anunţat oficial joi că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru acest post.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI