„Astăzi, colegii noștri, Saşa şi Adrian, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzeasca- Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, aflați în misiune de patrulare pe fluviul Dunărea, au observat la aproximativ 100 m de mal, un pui de căprioară care abia mai putea să înoate. Nu au stat prea mult pe gânduri şi, imediat, s-au îndreptat spre el în încercarea de a-l salva. Epuizat fiind, puiul de căprioară cu greu se mai menținea la nivelul apei.

Cu multă grijă, colegii au reușit să îl scoată din apele fluviului şi l-au imobilizat cu atenție deoarece era foarte speriat şi agitat”, a transmis Poliția de Frontieră.

Citește și: Ce trebuie să știi despre alergia la ambrozie

Puiul de căprioară a primit numele Bambi, înainte de a fi dus în mediul lui natural.

Citește și: Pensiunile pentru animale, tot mai căutate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Intervenția promptă a polițiștilor de frontieră a dus la salvarea puiului care, ulterior, a fost dus, în siguranță, în mediul său natural. Puiul de căprioară a primit şi un nume, cum altfel decât Bambi!”, a menționat Poliţia de Frontieră.

Ei sunt eroii zilei. Au ajutat un șofer după ce mașina i-a luat foc

Doi jandarmi din București, aflați în timpul liber, au ajutat un şofer a cărui mașină luase foc în trafic şi au asigurat perimetrul până au sosit colegii lor pompieri.

Se întorceau de la serviciu când au observat un autoturism în flăcări. Nu au stat pe gânduri, au oprit și au luat extinctoarele pentru a sări în ajutor.

Se întâmpla sâmbătă seara, în jurul orei 20:30, când Ionuț și Costin se îndreptau spre casă, observând pe strada Drumul Taberei, din sectorul 6, o mașină care a luat foc în mers.

Citește și: VIDEO: Un șofer din Argeș a încercat să lovească cu mașina o ursoaică cu pui pe Transfăgărășan

Au luat extinctoarele din mașinile personale, au apelat imediat 112, au izolat zona, asigurându-se că nimeni nu este în pericol, și au stat până la final, când pompierii au reușit să lichideze incendiul. Din fericire, șoferul mașinii avariate nu a fost rănit.

Plutonier ONCIOIU Costin lucrează la Jandarmeria Bucureşti, încă din anul 2017, iar plutonier MIREA Ionuț, din anul 2018, însă amândoi au dovedit că, indiferent de moment, misiunea lor este mereu siguranța celor din jur.

Citește și: Imagini înfiorătoare pe una dintre cele mai populare insule din Grecia. Un rechin a fost filmat aproape de țărm, unde înotau turiștii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si