Putem ieși în stradă în noaptea de Revelion? Raed Arafat a spus clar încă de la jumătatea lunii decembrie că măsurile actuale nu vor fi relaxate nici măcar de sărbători. 

Secretarul de stat din MAI a menţionat că în noaptea dintre ani nu vor fi petreceri sau concerte.

Ce este permis în noaptea de Revelion 2021

"Ieşim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor, unii sunt convins că vor coborî în faţa blocului, dar va trebui să fie cu masca, pentru că asta este regula

în spaţiul public. Dar nu petreceri şi nu concerte şi aşa mai departe. Acest lucru se ştie că nu va fi posibil”, a menţionat oficialul.

Citeste si: Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje de Revelion care îi vor impresiona pe cei dragi. La mulți ani!

Vom putea ieși în fața blocului cu artificii, de Revelion? 

Adunările publice sunt interzise, iar circulaţia este limitată de la ora 23:00- este răspunsul prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, întrebat dacă în noaptea de Revelion bucureștenii vor putea ieși în fața blocului, cu artificii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaje de Anul Nou 2021! Urări și SMS-uri originale pentru cei dragi. La mulți ani!

România rămâne în stare de alertă șid e Revelion 2021

Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile începând de luni, 14 decembrie, potrivit unei hotărâri de guvern.

Citeste si: Ce nu trebuie să mănânci de Revelion 2021? Alungă norocul pentru tot anul care vine

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgenţă pe teritoriul României în data 16 martie, pentru 30 de zile, ulterior ea fiind prelungită, pe 14 aprilie, pentru încă 30 de zile.

Din 14 mai, de când s-a ieşit din starea de urgenţă, s-a instituit starea de alertă pe teritoriul României. La fiecare 30 de zile, autorităţile au prelungit, prin hotărâri, starea de alertă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si