Tânărul a fost implicat într-un accident de circulație. Fiul antrenorului de baschet masculin s-a stins din viață, după ce a fost lovit de o mașină la sfârșitul săptămânii trecute, când s-a angajat în traversarea neregulamentară a unui drum intens circulat din Cluj.

Citeste si: Imagini reale care întrec orice imaginație! Manele, dans și voie bună la priveghiul unui bărbat din România

Familia lui Radu a decis să facă un gest nobil. Rinichii lui radu vor fi recoltați și urmează ca ei să fie donați pentru a salva alte vieți. Potențialii primitori vor ajunge în această dimineață la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal pentru analize amănunțite.

Tatăl lui Radu a primit și el un rinichi de la o altă persoană

Tatăl lui Radu, Marcel Țenter, fost antrenor al naționalei de baschet masculin, are o legătură strânsă cu institutul de la Cluj.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Citeste si: Andreea Bălan, prima apariție publică după ce a fost la un pas de moarte: "Am fost într-o luptă cu moartea!"

În 2017, a suportat aici un transplant de rinichi și a fost ultimul pacient al medicului Lucan, însă după un an, organismul său a respins rinichiul. La începutul anului 2018, Marcel Țenter a donat o sumă de bani unității medicale.

Radu era un suporter împătimit al celor de la Universitatea Cluj

Radu făcea parte din galeria celor de la Universitatea Cluj, iar colegii din grupările din peluză i-au adus un ultim omagiu. Peste 100 de fani ai "șepcilor roșii" au venit în toiul nopții la Secția de Neurochirurgie pentru a-și lua rămas bun de la Radu Țenter, tânăr care le-a fost alături ăn galerie la toate competițiile sportive la care a participat echipa sa de suflet.

Citeste si: Caz REVOLTĂTOR la Pitești! Unchiul unei fetițe a bătut crunt un coleg de clasă de-al acesteia! Totul a pornit de la o glumă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si