Şeful DSU, Raed Arafat, a afirmat, luni seară, după ce municipiul Bucureşti a trecut de rata de infectare de 9,6 la mie că se evită impunerea carantinei. Deși afirmă că acest lucru ar fi avut un impact major. „Sperăm ca oamenii să respecte măsurile ca să reuşim să gestionăm situaţia”, a zis Arafat.

Citeste si: Raed Arafat: „Hotărârea de Guvern aprobată astăzi va permite desfăşurarea unor activităţi doar pentru persoanele vaccinate”

Ce a anunțat șeful DSU- Raed Arafat

„Nu s-a pus problema Capitalei să intre în carantină. Se iau măsuri, dar se evită carantinarea unei Capitalei care ar avea un impact major. La acest moment acest lucru nu s-a discutat”, a declarat, luni seară, Raed Arafat.

Citeste si: Raed Arafat: „Situaţia este una îngrijorătoare. Impactul nu este ce s-a bănuit să fie asupra copiilor...”

Medicul a refuzat să se refere la un prag al incidenţei care ar putea duce, totuşi, la intrarea Capitalei în carantină.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

raed arafat carantinarea capitalei

Raed Arafat a făcut noi declarații.

[Sursa foto: Facebook]

„Se evită carantinarea Capitalei, dar sperăm ca oamenii să respecte măsurile ca să reuşim să gestionăm situaţia”, a mi adăugat şeful DSU.

Citeste si: VIDEO- Raed Arafat amenințat din nou cu moartea

Municipiul Bucureşti a depăşit, luni, rata de infectare de 9,6 la mie. Numărul de cazuri este în continuare în creștere.

Citeste si: Restricții ca în starea de urgență! Autoritățile anunță amenzi usturătoare. Cât te costă dacă nu respecți regulile

Citeste si: Raed Arafat face anunțul momentului despre vaccinarea obligatorie: "Dacă te îmbolnăvești..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si