”Iau in considerare sa il ucid pe Arafat pentru ca imi pune viata mea si a celor dragi in pericol! Vorbesc foarte serios! Pentru milioane de romani, ma voi duce la puscarie zambind pentru că voi fi considerat erou! ”, a declarat Cătălin Mărincuș.

Cel care lansează șocantele amenințări este Cătălin Mărincuș- un individ din Cluj- care a epatat de-a lungul timpului prin limbajul denigrator. După declarațiile făcute ieri de șeful departamentului pentru situații de urgență, Mărincuș a explodat pe rețelele de socializare.

A criticat măsurile propuse și în repetate rânduri l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea.

Citeste si: Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află acesta

”Cum adică cine nu vrea să se vaccineze să se testeze pe banii lui săptămânal! Cum adică eu să ii demonstrez săptămânal lui Arafat că sunt sănătos? E vina mea că sunt sănătos? Nu vreau să mă vaccinez! Nu am incredere! Iti pun viata in pericol! Eu sunt sănătos! O să iau in considerare să îl omor pe Raed Arafat!”, a mai declarat bărbatul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Cine este, de fapt, Cătălin Mărincuș

Cătălin Mărincuș este antivaccinist convins și un susținător al asociației extremiste Noua Dreaptă. A ieșit de mai multe ori în evidență prin mesajele impotriva islamului, a migranților sau împotriva comunității LGBTQ și mai nou impotriva măsurilor sanitare anticovid!

Ultimele amenințări au ajuns rapid însă în atenția autorităților- care au deschis un dosar penal- polițiștii din Cluj spun că s-au sesizat din oficiu și îl cercetează pentru amenințare.

Mărincuș a reacționat rapid când a aflat asta.

”Din presa aflu ca s-a facut un dosar. Nu am fost informat, nu stiu nimic. Daca este asa, sunt nerabdator sa il cunosc pe cel de la politie care a pornit acest dosar!”, a mai spus Cătălin Mărincuș.

Raed Arafat nu a putut fi contactat pentru o reacție... dar nu e prima oară când primește astfel de amenințări. Anul trecut a ajuns la DIICOT și a depus o plângere- după ce un alt individ se declara hotărât să-l asasineze.

”Au fost două amenintari cu moartea, publice”

”Au fost două amenintari cu moartea, publice, destul de evidente ca sunt lansate de oameni care pot sa imi facă rau! Au părut serioase, de asta am venit sa depun plangere! Nu poti sa permiti asa ceva !”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Imagini șocante la o nuntă la care a cântat Adrian Minune. Petrecăreții trag cu mitralierele, chiar în fața manelistului

Cel care l-a amenințat a fost în cele din urmă reținut și plasat sub control judiciar. Rămâne de văzut dacă Șeful DSU va considera periculoase amenințările lui Cătălin Mărincuș și dacă va depunde și de această dată plângere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si