Close sidebar
Close sidebar

Rafael Nadal îşi oferă ajutorul pentru victimele inundaţiilor din Insulele Baleare

Numărul 1 mondial în tenis Rafael Nadal a decis să ajute victimele inundaţiilor din Insulele Baleare şi a propus să primească sinistraţi la academia sa din Mallorca.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sincerele mele condoleanţe pentru rudele celor dispăruţi şi sunt alături de persoanele afectate de aceste indundaţii. Aşa cum am mai făcut, oferim cazare la academie tuturor celor care au nevoie de un loc în care să stea", a scris Nadal pe Twitter.

Cel puţin nouă persoane au murit în inundaţiile cauzate de ploile torenţiale iar autorităţile încă se află în căutarea mai multor persoane dispărute, în Insulele Baleare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Autorităţile au precizat că 80 de soldaţi şi şapte vehicule de la unitatea militară de urgenţe se vor alătura celor 100 de persoane deja trimise de serviciile de urgenţe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI