El a luat această decizie pentru că dorește să se implice activ în lumea politică.

Citeste si: EL este bebelușul abandonat de mamă într-o scară de bloc din Adjud! Mama l-a părăsit și nici bunica nu vrea să audă de el!

Rareș Bogdan a fost pus primul pe listele Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din acest an. "Am decis să părăsesc postul TV la care lucram", a spus el despre decizia luată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un viceprimar din Argeș a legat un câine de mașină și l-a târât așa pe șosea! "Mi-a fost frică de el! Putea să mă muște!"

"Mă voi bate pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvântului. Mulțumewsc colegilor de la pentru modul în care, timp de șase ani, au fost lângă mine. Mulțumesc lui Cozmin și sper să găsească un înlocuitor mult mai bun decât mine.

Eu părăsesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din această viață. Urmează o nouă etapă în care sper să am același succes ca în presă", a declarat Rareș Bogdan.

Liberalii au prezentat astăzi listele de candidați pentru alegerile europarlamentare, iar Rareș Bogdan este cap de listă, acest lucru determinând și demisia acestuia.

Citeste si: Alex are 11 ani și vinde urzici prin oraș pentru a-și putea ajuta mama și frații! Tatăl lor a murit, iar acum el duce greul! Povestea tristă a unui copil care s-a maturizat mult prea devreme!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si