Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie in cazul cuplului gay care i-a socat pe credinciosii din Marea Britanie. Florin vorbeste despre relatia cu reverendul

E doar un parteneriat civil, spune intr-un interviu pentru stirile Kanal D, Florin, romanul de 24 de ani care l-a fermecat pe fostul reverend al Bisericii Anglicane.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De doi ani de zile, Florin si reverendul Phillip traiesc o frumoasa poveste. Nu chiar de iubire, spune romanul, ci mai degraba una bazata pe respect si intelegere. Tocmai de aceea vor sa faca urmatorul pas, dar nu e chiar o casatorie, se pare.

Florin Marin: "O sa fie o casatorie civila. El vrea, pentru ca am stat atatia ani impreuna, pentru ca vrea sa imi fie securizata viata si sa nu duc lipsa de nimic. "

Cu alte cuvinte, in momentul in care preotul va trece la cele vesnice, Florin ii va fi mostenitor. Dar de aici si pana la revolta starnita in cadrul Bisericii Anglicane e drum lung.

Florin Marin: "Noi am vrut sa inteleaga Biserica ca nu vrem sa schimbam regulile Bisericii, nu vrem sa fim obsceni, nu ne vom casatori intr-o biserica."

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

VIN IN ROMANIA. DAR NUMAI IN VACANTA

Florin Marin: "In Anglia toata lumea ne iubeste. Cum sa plece cineva dintr-o tara normala si o tara libertina si sa vina intr-o tara in care… stim foarte bine, in Romania, deocamdata, trebuie sa mai moara 3 generatii."

Informatiile prezentate de presa britanica ar fi eronate, mai spune Florin. Cuplul va ajunge, intr-adevar, in Romania, peste vreo 2 saptamani, dar doar pentru o vacanta.

Florin Marin:" A, ca venim in Romania, acum venim pe timp de vara, ca e frumos si-asa, dar noi ne vom intoarce in Anglia, avem de calatorit."

Nici ideea ca ar fi un "vanator de avere" nu ii place lui Florin.

Florin Marin:  "Haideti sa fim seriosi, cate vedete din Tara Romaneasca n-au avut oameni bogati si batrani, cu care s-au casatorit si asa?"

Deocamdata, cei doi nu si-ar putea oficializa relatia in Romania, deoarece legea parteneriatului civil nu a fost votata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI