Daca la primele constatari parea ca un anevrism cerebral a condus la moartea tinerei mame de la Cerda, ca aceasta s-a simtit rau si a murit singura in casa, analize mai amanuntite asupra corpului duc la presupunerea ca Alina a fost ucisa.

In urma analizelor au fost descoperite de catre medicul legist semne stranii in jurul gatului iar aceste vanatai de pe gatul femeii ii fac pe carabinierii de la compania din Termini Imerese care conduc investigatiile, sa presupuna ca Alina Elena Bita a fost strangulata.
Procurorul adjunct Paolo Napolitano a dispus o autopsie care va clarifica cu exactitate cauzele mortii, informeaza palermomania.it.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Carabinierii l-au interogat pentru mai multe ore pe sotul romancei si au facut reconstituirea faptelor petrecute in dimineata zilei de 9 octombrie care au dus la descoperirea trupului neinsufletit al Alinei.

In acea dimineata, vecinii au fost alertati de plansul continuu al fetitei de 11 luni si au batut la usa conationalei noastre. Neprimind niciun raspuns l-au sunat pe sotul femeii, care lucra pe campurile de langa Cerda, si au chemat carabinierii. Barbatul ar fi fost primul care a ajuns acasa, a deschis usa si jos in dormitor a descoperit trupul Alinei care zacea moarta, cu fata la pamant.

Alaturi de femeie, fetita plangea din interiorul patutului ei si cel mai probabil a asistat la agresiunea care a avut loc impotriva mamei sale.

Sursa: rotalianul.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si