Au trecut deja câteva zile de la alegerile din data de 9 iunie, însă lupta pentru fotoliul de primar al Sectorului 2 continuă! Radu Mihaiu, care s-a clasat pe locul 2 în lupta alegerilor locale de anului acesta, face acuzații serioase.

Acesta spune că peste 500 de voturi au dispărut fără urmă. Mai mult decât atât, acesta spune că, chiar dacă 922 de persoane au votat la alegerile locale la secția din strada Dimitrie Pompeiu, doar 779 de voturi au fost găsite.

Citește și: Clotilde Armand, hotărâtă să ducă până la capăt lupta pentru Sectorul 1! Cum vrea să dovedească că merită în continuare să aibă scaunul de primar

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

radu mihaiu, alegeri locale, alegeri 2024, sector 2

Radu Mihaiu spune că sute de voturi sunt în continuare dispărute. 

[Sursa foto: Facebook ]

Pe cine acuză Radu Mihaiu pentru voturile despre care spune că lipsesc?

Pentru neregulile de la alegerile din data de 9 iunie, Radu Mihaiu spune că PSD-ul ar vrea să mușamalizeze rezultatul real al alegerilor. 

„Au trecut peste 36 de ore de când se pune capacul peste cele 504 voturi dispărute din urne. Exemplific cu un caz simplu: la secţia 195 în Pompeiu, 922 dintre voi au venit să voteze.

La sfârşitul procesului electoral s-au mai găsit doar 779 voturi. Unde au dispărut voturile voastre? PSD încearcă disperat să muşamalizeze rezultatul real.

Secţia 352 a fost numărată. Incidentul documentat. Încheiem o zi lungă şi grea, dar a meritat. 294 voturi de la voi au fost scoase la lumină. 294 voturi în plus din doar 2 secţii renumărate azi. Însă nu am terminat. Mai sunt 30 de secţii de renumărat.

30 de secţii cu suspiciuni grave pe care PSD PNL le ţine sub capac pentru că ştiu şi ei că pierd. Cu fiecare secţie găsim seturi noi de nereguli. La Secţia 203, pe lângă că s-au găsit încă 7 voturi valabile pentru mine amestecate printre alte teancuri, am descoperit şi altceva mai grav. Erau şi mai puţine pentru contracandidatul PSD-ist, cu 25 mai puţine decât se numărase iniţial. Nu e de mirare că nu ieşeau cheile de control”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Citește și: VIDEO Rezultate parțiale sectoare București. Răsturnare de situație în lupta pentru Primăria Sectorului 1. Cine vor fi primarii de sector în Capitala UPDATE

radu mihaiu, alegeri locale, alegeri 2024, sector 2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si