Close sidebar
Close sidebar

Răzbunare sângeroasă în stradă. Băiat înjunghiat și lăsat să moară

Scene absolut şocante au avut loc într-o localitate din Dâmboviţa. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat și lăsat să moară pe stradă de un individ, cu cinci ani mai mic.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul ar fi avut loc din cauza unui conflict mai vechi. În urmă cu două săptămâni, victima şi tatăl agresorului s-ar fi certat, iar tânărul a vrut să facă dreptate, înjunghiindu-l pe bărbatul în vârstă de 28 de ani, arată spynews.ro.

Citeste si: Tăietori de lemne în Austria. Nicu și Vasile, tinerii maramureșeni au avut parte de un sfârșit tragic

Atacul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a coborât dintr-un autoturism, iar imediat tânărul de 23 de ani l-a atacat cu o bâtă, apoi s-a năpustit asupra lui cu un cuţit. L-a rănit grav şi l-a abandonat pe marginea drumului, lăsându-l să moară.

 

Câteva persoane care treceau prin zonă l-au văzut şi au sunat la 112. Medicii ajunşi la faţa locului l-au transportat de urgenţă la spital, acolo se luptă între viață și moarte.

„Era inconştient, într-o baltă de sânge.”

„Era inconştient, într-o baltă de sânge. L-a înjunghiat, să le dăm bani ca să ne ierte, că dacă nu ne omoară, ne face", a declarat fratele victimei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citeste si: Gestul șocant al unei tinere de 24 de ani. Fata s-a autoincendiat, motivul este uluitor

Primea des amenințări din partea rudelor atacatorului

Familia bărbatului susţine că a primit des ameninţări din partea rudelor celui care l-a atacat. „Copilul meu a luat-o la fugă pe asfalt, alţii l-au prins şi ce s-a întâmplat că au dat în el.

Nu a mai avut juma de kil de sânge în el", a spus tatăl victimei.

Suspectul şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor. „O altercaţie, de la mine a plecat. El a luat fata în braţe, a pupat-o, a muşcat-o, nu ştiu ce i-a zis, să meargă cu ei în maşină. Pentru asta a început tot balamucul.

Citeste si: O nouă lovitură-șoc pentru Gheorghe Dincă! Se strâng semnături pentru ca pedeapsa lui să fie moartea! Incredibil, câți oameni au semnat până acum

L-a înjurat, nu mi-e frică de voi, te omor şi pe tine, băiatul a avut un briceag şi l-a prins şi i-a dat", a spus tatăl agresorului.

Tânărul de 23 de ani a fost arestat şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI