Close sidebar
Close sidebar

Răzvan Ciobanu conducea cu peste 160 km/h. Noi detalii din anchetă

Răzvan Ciobanu mergea cu peste 160 km/h când s-a produs accidentul de la Săcele. Acestea sunt cele mai noi informații din anchetă.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mașina pe care o conducea a mers pe câmp mai mult de 800 de metri și a lovit mai mulți copaci, iar expertiza tehnică preliminară a maşinii arată că airbag-urile s-au deschis la viteza de 160 de km la oră.

Asta s-a întâmplat în momentul impactului cu primul copac, semn că înainte avea o viteză mult mai mare, conform surselor din anchetă.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Răzvan Ciobanu conducea maşina unor prieteni alături de care venise la mare în noaptea de Înviere. După nici 24 de ore, creatorul de modă s-a urcat la volan şi a plecat singur spre Capitală.

Anchetatorii au anunţat că a murit din cauza unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI