Un tanar de 20 un tanar a vrut sa depaseasca doua masini, dar a nenorocit viata unei familii. Pe imagini se vede cum cei doi soferi incearca sa se evite, insa trag de volan in acelasi sens.

Soferul nevinovat se stinge sub privirile fiului, a norei si a nepoatei. Micuta este prima care iese din masina.  Reactia unui barbat care se opreste sa vada ce se intampla este uluitoare.

Isi pune mainile in cap si apoi face cale intoarsa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cel care a povocat accidentul iese singur din masina, semn ca el e teafar. Merge agitat si se intoarce catre vehiculul facut zob, insa nimic nu mai poate fi schimbat.

Pana cand ajung cei de la descarcerare nimeni nu mai iese din masina. Soferul nevinovat este trimis la morga, in timp ce nora si fiul sau sunt transportati la spital, iar tanarul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si