Daniel Nitu este tatal unei fete de 13 ani pe care a obligat-o sa intretina raporturi sexuale cu el. Totul s-a intamplat imediat dupa ce sotia lui a plecat la munca in strainatate.

Incidentul s-a aflat dupa ce minora n-a mai suportat chinurile la care era supusa si a povestit totul unor apropiati. Tatal ei a disparut imediat, dar a fost in cele din urma prins de catre politisti si incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova.

"Pe numele barbatului s-a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, la data de 20.01.2016, avand de executat o pedeapsa de 13 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de incest si act sexual cu un minor", a declarat Amelia Barbu, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si