Face parte de sapte ani din echipa Kanal D si spera sa mai ramana mult timp aici unde se simte ca acasa. "Mi se pare ca sunt dintotdeauna aici, parca nu am fost in alta parte. Am venit aici in 2009 si mi-am dorit sa fac o schimbare de la Sport in domeniul stirilor. Mi-am zis ca daca schimb locul de munca ar trebui sa ma si desprind de imaginea din trecut, sa crez una noua i cred ca am schimbat tot ce se poate", a spus Simona.


Are o familie fericita si viata i s-a schimbat total dupa ce s-a nascut fiica ei, Ingrid. Simona radiaza de fericire atunci cand vorbeste despre ea sau despre sotul ei. "Viata mea s-a schimbat total. E fericirea mea si nu exista fericire mai mare ca atunci cand ti se naste un copil. Simt bucurie, implinire si nu imi mai trebuie nimic atunci cand o am pe ea. Ma gandeam sa mai fac schimbari prin casa, dar imi acapareaza tot timpul. E centrul Universului si nu te plictisesti niciodata in compania ei", a dezvaluit prezentatoarea Stirilor Kanal D.

A abordat si temele serioase si a vorbit despre Sistemul de Invatamant, cel din care provine si unde a profesat la inceputurile carierei ei, in urma cu 12 ani." Eu am profesta de mult, dar am senzatia ca anii astia nu au trecut.
E aceeasi situatie. Nici acum oamenii nu inteleg de ce un cadru didactic trebuie platit bine daca sta patru ore la scoala ca el oricum nu sapa, nu face munca fizica. Asa e gandirea in Romania, dar realitatea nu e deloc asa. Munca cu un copil este grea, dar sa ai 40 intr-o clasa. Sunt multe probleme in sistem. Cand eram eu invatatoare nu auzeam de agresivitate, nu erau lucrurile atat de mediatizate.
Probabil existau si pe atunci cazuri. Eram un copil intre copii, asa ma simteam"
, a spus Simona intr-un interviu acordat celor de la Adevarul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


AICI POTI SA CITESTI INTERVIUL INTEGRAL CU SIMONA PATRULEASA!




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si