Rodica Drobota a decedat in luna martie a acestui an, insa chiar si asa, ea a fost numita sa indeplineaca functia de presedinte al Biroului electoral al sectiei de votare 354 din comuna Santa Marea, din Botosani.

Presedintele Biroului Electoral al Circumscriptiei al comunei Santa Maee, Rodica Ciocorva, a declarat ca eroarea a aparut din cauza neactualizarii bazei de date a Autoritatii Electorale Permanente.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Din cat am inteles, primaria a comunicat AEP faptul ca persoana respectiva a decedat, dar nu au fost operate modificarile in baza date date a AEP", a declarat miercuri, Rodica Cociorva, potrivit Agerpres.

Tot in aceeasi localitate, a aparut si o situatie de incompatibilitate, presedintele Biroului electoral al Sectiei de votare 352, Maria Danila, fiind si candidat din partea Partidului Miscarea Populara la functia de primar al comunei.

AEP va organiza o noua tragere la sorti pentru a se alege desemnarea presedintilor birourilor electorale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si