Ingrediente:

- 3 linguri făină
- 2 dovlecei mici
- 1 ou
- mărar
- 2 căţei usturoi
- cimbru
-piper
- sare
- ulei pentru prăjit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Mod de preparare:

Dovleceii i-am curăţat de coajă, i-am ras prin răzătoarea cu ochiuri mari, apoi am presărat puţină sare şi am lăsat puţin să-şi lase zeamă. După aproximativ 20 minute, am strâns în palme răzătură de dovleac şi am eliminat toată zeamă. Am amestecat dovleacul cu oul bătut, pătrunjelul, piperul, căţeii de usturoi pisaţi, iar la final făină. A rezultat o compoziţie legată dar moale.

Într-o tigaie am pus ulei, iar cu ajutorul unei linguri (udate înainte) şi cu palmele umede, am format chifteluţele pe care le-am prăjit câteva minute pe ambele părţi. Le-am scos pe un şervet de hârtie pentru a-şi absorbi uleiul în exces.

Am servit chitelutele calde, alături de un sos făcut din usturoi, castravete ras şi iaurt slab.

Sursa stire: realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si