”Vizionaţi acest documentar! Puterea filmului! Pentru a schimba lumea”, a scris actorul american pe pagina lui de socializare.

Filmul documentar ”Chuck Norris vs. Communism” (2015) a fost prezentat, in luna ianuarie 2016, pe canalul naţional de televiziune american PBS, urmand ca in acest an sa intre si in reteaua de filme Netflix, informeaza News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Documentarul prezinta povestea casetelor video piratate care au permis romanilor sa eludeze regimul represiv comunist, gratie Irinei Nistor, cea care a reusit sa traduca peste 5.000 de filme straine in Romania in perioada comunista.

In documentar apar, intre alţii, Irina Margareta Nistor, Valentin Oncu, Dan Chiorean si Ana Maria Moldovan. Filmul a fost selecţionat in importante festivaluri din lume si a concurat pentru diverse premii de prestigiu, printre care Premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Edinburgh si Marele Premiu de Festivalul Sundance.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si