"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise în perioada 2010- 2012", se arata intr-un comunicat al procurorilor.

Potrivit DNA, in cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare în 5 locatii situate în municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că institutia publică unde au loc perchezitii este Primăria Jilava, iar printre persoanele vizate este si primarul suspendat Adrian Mladin, suspectat de luare de mită.

Adrian Mladin a obtinut, la alegerile locale din 5 iunie, un nou mandat de primar, el candidând ca independent. Mladin este, în prezent, suspendat din functie, interimatul fiind asigurat de viceprimarul Ilie Ionescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si