Avocat Catalin Dancu, care l-a reprezentat in trecut pe Victor Atanasie Stanculescu, a declarat, ca a fost anuntat de familia fostului general, duminica seara, ca acesta a incetat din viata, intr-un camin de batrani din judetul Ilfov.

Victor Atanasie Stanculescu a murit duminica, in jurul orei 18.30, dupa ce recent suferise un accident vascular cerebral, potrivit unor surse apropiate fostului general, citate de news.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In 16 octombrie 2008, judecatorii instantei supreme i-au condamnat pe Mihai Chitac şi Victor Atanasie Stanculescu la câte 15 ani de inchisoare, in dosarul Revolutiei de la Timişoara, pentru omor deosebit de grav, atunci fiind şi degradati. Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost eliberat conditionat in 21 mai 2014, dupa ce a facut cinci din cei 15 ani ai condamnarii din dosarul Revolutiei de la Timişoara.

Victor Atanasie Stanculescu avea 88 de ani, a fost general in armata şi ministru al Apararii Nationale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si