Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit sport.ro, suporterii suparati ca nationala Romaniei a fost eliminata de la Euro 2016 i-au asteptat pe tricolori pe Henri Coanda. Fotbalistii au ajuns in tara noaptea trecuta.

"Braaaavo, Chiriches. Ne-ati facut de ras! Bataie de joc ce sunteti!", au strigat fanii catre Chiriches, care s-a ferit sa vorbeasca si a fugit rapid din aeroport.

"A sarit pe langa minge ca la balet. Daca o puneam pe mamaie ar fi aparat, sa mor eu. Iertati-ma! Ei sunt jucatori si iau mii de euro. Noi dam bani munciti de noi ca sa ii urmarim. Noi meritam respect!", a mai spus un suporter.

Jucatorii nationalei au aterizat in jurul orei 3 dimineata. Au asteptat o ora sa isi ia bagajele si au iesit din aeroport fara sa scoata vreun cuvant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si