Acesta  dat detalii cutrmuratoare despre modul in care membrii gastii criminale  isi tortureaza si ucid victimele daca nu primesc in timp util banii ceruti pentru rascumpararea lor.

 

"Dacă nu primim banii  după o săptămâna, săpăm o groapă de doi metri şi îi împuşcăm în faţă, astfel încât nimeni să nu îi poată recunoaşte", declara seful celei mai temute gasti criminale din Venezuela
Acesta a mai spus ca nu regreta nimic, oamenii pe care i-am răpit erau plini de bani", scrie business magazin.

" Dacă nu primim banii  după o săptămâna, săpăm o groapă de doi metri şi îi împuşcăm în faţă, astfel încât nimeni să nu îi poată recunoaşte", declara seful celei mai temute gasti criminale din Venezuela Acesta a mai spus ca nu regreta nimic," oamenii pe care i-am răpit erau plini de bani", scrie business magazin.

Daca in anul 2011 gasca pe care acesta o conduce cerea 120 de dolari pentru o rascumparare, in 2016 ei cer 12.000 de dolari pentru a elibera o persoana pe care o rapesc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Numărul răpirilor din Venezuela a crescut vertiginos pe măsură ce statul s-a adâncit tot mai mult în criza financiară. Caracas, considerat cel mai periculos oraş din lume, are cea mai mare rată a criminalităţii: 3.946 de crime doar anul trecut, un numar foarte mare pentru un oras cu o populatie de 3,3 milioane de locuitori.

Santiago Rosas, directorul poliţiei municipale din Caracas, recunoaste in mod public că politia nu poate face faţă găştilor şi sindicatelor criminale.

Acesta susţine că, in prezent, oamenii legii  pot  asigura protecţie pentru 9% din populaţia activă.

Potrivit raportului Transparency International, Venezuela este a 9-a cea mai coruptă ţară din lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si