Potrivit primelor informatii,  Adrian Talos a fost atacat de trei sau patru rivali care l-au injunghiat de mai multe ori.

„Politistii ajunsi la fata locului au depistat un barbat de 34 de ani care prezenta mai multe leziuni prin înjunghiere. Se efectueaza cercetari pentru identificarea agresorilor”, au declarat reprezentantii IPJ Timis, potrivit tion.ro.

Adrian Talos a fost transportat de urgenta la spital, avand mai multe rani superficiale la nivelul mainilor, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Pacientul este stabil hemodinamic, fara semne vitale de pericol, cu multiple plagi înjunghiate, complexe, si cu un traumatism cranian. Ramane internat pe sectia de Chirurgie”, spune un doctor de la Spitalul Municipal Timisoara.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si