Cazul maicutei Sebastiana, care a nascut doua fetite gemene, a facut mare valva in urma cu 5 ani, cand a avut loc intamplarea. Intre timp, lucrurile s-au mai linistit, iar fosta stareta s-a intors, fortata de evenimente, la statutul de „mirean”, crescandu-si fetele undeva prin zona Militari.

Fetitele s-au nascut in 2011
Fetitele s-au nascut in 2011

Ce s-a intamplat insa cu tatal fetelor? Parintele duhovnic Antonie Ciobanu, cel care a cazut in pacat alaturi de maica Sebastiana, nu se mai afla in prezent in tara.

Cativa ani, el a ramas la Schitul Amara, acolo unde s-a intamplat si idila cu Sebastiana, insa in prezent a ajuns in Canada, acolo unde tine slujbe la o biserica ortodoxa din localitatea Lethbridge.
Parintele Antonie s-a mutat in Canada
Parintele Antonie s-a mutat in Canada

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Parintele are in continuare o viata activa. El merge mult pe bicicleta si continua sa fie interesat de lucrurile lumesti, numele lui putand fi gasit pe un cunoscut site de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si