Regele Mihai se simte din ce in ce mai rau. Anuntul facut de Principele Radu
Regele Mihai se simte din ce in ce mai rau, desi starea sa este stabila. Informatiile au fost transmise de Principile Radu.
"Nici Regele, nici Regina nu pot sa mearga spre mai bine. La fiecare saptamana si luna care trece este din ce in ce mai fragil si din ce in ce mai in nevoia de a fi ajutat.
Este doar o foarte trista scadere a puterilor", a declarat Principele Radu.
"Majestatea Sa citeste scrisorile pe care le primeste, uneori cere ca la un anume lucru sa se raspunda sau nu. Citeste stirile, am vorbit de ziua mea la telefon, pur si simplu i-am auzit glasul pe 7 iunie si din acest punct de vedere suntem cu totii foarte bucurosi ca nu s-a primit inca niciun telefon cu o veste proasta", a adaugat el.

Informatiile au fost transmise de Principile Radu.

"Nici Regele, nici Regina nu pot sa mearga spre mai bine. La fiecare saptamana si luna care trece este din ce in ce mai fragil si din ce in ce mai in nevoia de a fi ajutat. Este doar o foarte trista scadere a puterilor", a declarat Principele Radu.

"Majestatea Sa citeste scrisorile pe care le primeste, uneori cere ca la un anume lucru sa se raspunda sau nu.

Citeste stirile, am vorbit de ziua mea la telefon, pur si simplu i-am auzit glasul pe 7 iunie si din acest punct de vedere suntem cu totii foarte bucurosi ca nu s-a primit inca niciun telefon cu o veste proasta", a adaugat el.

 

Majestatea Sa a fost diagnosticat cu leucemie cronica si carcinom epidermoid metastazant si a suferit o interventie chirurgicala, potrivit Consiliului Regal. Regele Mihai I a desemnat-o pe Principesa Margareta sa il reprezinte in toateactivitatile publice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Dorinta expresa a Regelui a fost ca Principesa Margareta sa fie cea care preia conducerea Casei Regale.

 

„Aceasta situatie vine in anul in care familia si tara sarbatoresc 150 de ani de la fondarea dianistei si a statului român modern. Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, custodele coroanei, va gasi forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice”, a transmis Regele Mihai.

„Principesa Margareta s-a implicat de foarte multa vreme in actiuni caritabile, in proiecte educationale, este presedintele Crucii Rosii din România si este perceputa in România in aceasta functie de continuatoare”, subliniaza Anneli Ute Gabanyi, membru in Consiliului Regal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si