Sa facem cunostina cu domnul Popescu. Un roman ca oricare altul cu salariu minim 1250 de lei.

?width=900&height=191"

Domnul Popescu face 2 opriri la pompa pe luna. Isi aminteste ca la 1 ianuarie anul acesta motorina costa cam 4 lei si 62 de bani. In prezent, are o supriza. La unele statii peco descopera 5 lei si 18 pentru un litru de motorina, cu un ban mai mult decat benzina.

In benzinariile din oras, benzina inca pastreaza un avans la pret de cativa bani. Acum jumatate de an, diferenta era de aproximativ 30 de bani. Observam acum o scumpire de aproximativ 50 de bani pe litrul de motorina in jumatate de an. La 2 plinuri pe luna, domnul Popescu da in plus 50 de lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

?width=900&height=191"

Cei mai fericiti sunt cei cu instalatii GPL.

In Romania sunt inmatriculate 3,4 milioane de masini Diesel. Reprezinta cam jumatate din parcul auto national.

Cursul valutar ii creaza insa cele mai mari batai de cap domnului Popescu.

Factura la mobil, rata la banca, vacanta mult visata. Toate se calculeaza in moneda europeana. Totusi, reprezentantii Bancii Nationale il linistesc, cel putin in privinta influentelor legate de iesirea Marii Britanii din UE.

„Miscarile pe piata monetara si valutara din Romania au fost mult mai mici decat in alte cazuri si as spune ca aproape nesemnificative”, a declarat Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR.

?width=900&height=191"

Vine si o veste buna pentru domnul Popescu. Isi va recupera banii platiti pentru timbul de mediu declarat ilegal fara sa mai dea statul in judecata. Va plati insa o taxa de poluare, intr-o forma si o denumire noua, cautate acum de Ministerul Mediului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si